Bedrijvenbezoek 13 april

Op woensdagavond 13 april gaan we op bezoek naar de Meulenakker. We zijn te gast bij De Koning Woon en Interieur, maar ook bij LODSS, Nostrano, Paulien Kingma en Rein van der Kaap. Burgemeester Renze Bergsma, vanaf april inwoner van Sleen, is een van de gasten. Hij wil graag kennismaken met de Slener ondernemers.

Programma

Na een korte introductie en kennismaking verdelen we ons in groepen en krijgen we korte presentaties van De Koning Woon en Interieur en de gastbedrijven die zij huisvesten.

Koffie, hapjes en drankjes worden verzorgd door Hans Grondel van De Linde Sleen. Nostrano gaat rond met hapjes en Bakkerij Herman Schepers en Myrthe Veuger zorgen samen voor iets bij de koffie.

De avond start om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Kosten zijn 10 euro per persoon voor koffie/thee, één drankje en hapjes. Overige drankjes kan je afrekenen bij Hans.

Aanmelden

De Koning Woon en Interieur is gevestigd aan de Meulenakker 1A. Ingang bij de entree van de Meulenakker, bij de grote stoel. Het verzoek is om zoveel mogelijk zonder auto te komen. Kom je wel met de auto, rijd dan de Meulenakker op. Parkeer bij Muller Licht en en niet aan de doorgaande weg om overlast te voorkomen.

Mail naar info@netwerkcafesleen.nl als je erbij bent (en met hoeveel personen je komt).