Bernadet Hemmen: yoga en retreat

Bernadet is yoga-docent bij verschillende bedrijven, zowel als zzp’er als in dienstverband. Ze geeft verschillende vormen van yoga, waaronder Yin-, Hatha-, Vinyassa-, Kinder-, Power- Yoga en Yoga Nidra. Lessen geeft ze onder andere bij SIS. Ze vindt haar passie in het helpen van mensen via yoga. Het feit dat ze mensen echt kan helpen en dat ze de ontspanning vinden die ze zoeken, zorgt ervoor dat dit werk haar nooit verveelt.

Bernadet Hemmen yoga en retreat

Retreatdagen

Naast het geven van lessen, organiseert ze momenteel haar derde retreat dag, dit keer met Kim Voets, van Peace of Mind coaching uit Aalden. Bernadet en Kim vormen het team van Mindful Experience. Mindful Experience is ontstaan uit de gezamenlijke fascinatie voor de samenwerking tussen lichaam en geest. Ze zien deze verbinding ontstaan door bewustwording en beweging te integreren in hun sessies.

Deze dag bestaat uit outdoor mindful wandelen, verschillende yogalessen, en een energieworkshop inclusief lunch en drankjes. Het is een heerlijke dag om even uit de chaos van alledag te ontsnappen. De aankondiging spreekt dan ook voor zich:

“Hey, doe es ff relaxed!

Wie denkt: “ja, dat zou ik best willen, maar hoe dan?”, dan is er een goede tip:

Doe mee aan Mindful Experience – een eendaags retreat vol yoga en outdoor mindfulness in het adembenemende Drenthe op 17 september aanstaande. Boek nu met vroegboekkorting!
Zowel beginners als ervaren beoefenaars zijn welkom om mee te doen.”

Tot gauw!
Bernadet Hemmen en Kim Voets
Mindful Experience Drenthe