De Lutte Esch, Mazzel en de Zandhoek

We gaan op bedrijfsbezoek. We hadden beloofd om een actieve activiteit te organiseren in september. Het worden bedrijfsbezoeken…. op de fiets.

Programma

19.00 uur. Start met koffie en thee bij groepsaccommodatie ’t Hunebed

19.20 uur. We fietsen in groepen naar de verschillende deelnemers. Elke groep start ergens anders en heeft z’n eigen route langs de locaties: De Lutte Esch in Diphoorn, Mazzel in Sleen en De Zandhoek in Noord-Sleen.

21.00 uur. Terug bij ’t Hunebed voor een hapje, drankje en praatje.

Kosten

Kosten voor de avond zijn 10 euro per persoon voor koffie, thee en 1 drankje. Voor de deelnamekosten sturen we een betaalverzoek.

Aanmelden

Ben je er bij? Meld je dan via onderstaand formulier aan


De Lutte Esch in Diphoorn

We zijn te gast bij Evert en Lientje Klasen. In Diphoorn hebben ze een kleine boerderijwinkel met vlees, groente en meer. Ze vertellen ons alles over De Lutte Esch, geopend op vrijdag en zaterdag.

Mazzel in Sleen

Mazzel in Sleen is een kleine winkel, waar meerdere winkels in gevestigd zijn. Kleding, cadeaus en de Tip. Maar er is vast meer. Dat horen we van Sandra de Vegt, de eigenaresse van het pand.

De Zandhoek in Noord-Sleen

Aan de Wolfgarensweg in Noord-Sleen staat een eierautomaat en is een winkel, zoals voorheen aan de Dorpsstraat: De Zandhoek. Over het assortiment en de activiteiten horen we van Annet Begeman en Mario Siebring.