Feestavond op 4 november

We hebben het programma rond voor onze feestavond bij Theater De Deel in Sleen. We vieren het 7,5 jarig jubileum van het Netwerkcafé, omdat we in april 2020 het vijfjarig jubileum niet konden vieren. Een avond met muziek, quiz, ‘kroketten’ en een ondernemersverhaal.

Meer over het programma

We hebben live muziek: By Accident is een trio met Eddy, Anniek en Danny. Een akoestisch trio die romantische ballads en snoeiharde rock kunnen spelen. Vorige maand speelden ze bij de Parc Sandur Harbourclub, in oktober spelen ze in Ameland bij Binnen in Nes.

Rien Prinsen van Krokettenkunst komt vertellen over zijn bedrijf en passie: de kroket. Zij produceren voor heel Nederland bitterballen, hunebedjes en kroketten, zo’n 50 verschillende vullingen. De krokettenkoning serveert deze avond vijf verschillende hunebedjes, de grootte varieert tussen bitterbal en kroket in.

Pubquiz: we maken een Netwerkcafé Pubquiz met vragen over muziek, Sleen en het Netwerkcafé.

Kosten en aanmelden

Dankzij een bijdrage van de gemeente Coevorden en een schappelijk tarief van Theater De Deel kunnen we de kosten laag houden. Muziek en hunebedjes betaalt het Netwerkcafé. Toegangsprijs voor de avond is 11 euro, dat is inclusief 2 keer koffie en thee (met iets lekkers) en 1 consumptie. De rest van de consumpties zijn voor eigen rekening.

De avond is voor deelnemers en partners. Meld je aan via info@netwerkcafesleen.nl en laat weten met hoeveel personen je komt. Je krijgt via mail een betaalverzoek, na betaling is je aanmelding definitief.

Vrijdag 4 november, 20.00 uur bij Theater De Deel.