Netwerkcafé 5 jaar. Avondje Zakelijk, Smakelijk en Vermakelijk

We vieren het vijfjarig bestaan van Netwerkcafé Sleen met een feestelijke avond. Het thema: ‘Zakelijk, Smakelijk, Vermakelijk’. Net als altijd is er ruimte om met elkaar bij te praten, maar we hebben ook leuke gasten en een muzikale afsluiting.

De feestelijke avond stond gepland op vrijdag 27 maart, maar is doorgeschoven naar vrijdagavond 5 juni

Koekange

Dit onderdeel kan helaas niet doorgaan vanwege het verschuiven – we zoeken een alternatief

In een interview met Paulette Zorn vragen we haar hoe zij in Koekange de ondernemersvereniging weer liet groeien. De OVK groeide in een paar jaar tijd van nauwelijks 20 tot ruim 80 leden. Wat doen zij samen? En hoe belangrijk is een netwerk?

Krokettenkunst

Rien en Edel Prinsen van Krokettenkunst uit Nieuw-Weerdinge vertellen hun ondernemersverhaal. Hoe ze van een snackbar in een kleine plaats een begrip maakt dat tot ver in de regio bekend is. Natuurlijk zorgt de Krokettenkoning ervoor dat er ook wat te proeven is.

Optreden Hannah Mae

Hannah Mae, 21 jaar en singer-songwriter uit Weerdinge, treedt op. Ze schrijft al sinds haar elfde liedjes. Tegenwoordig zingt en speelt ze haar eigen liedjes op het podium. Grote namen als Daniël Lohues, Ilse de Lange en Jeff Zwart helpen haar bij het schrijven en onlangs heeft ze een platencontract bij het label van De Lange gekregen. Haar eerste single Back To You was te horen in een reclamespotje op de radio voor een landelijke supermarkt en werd Topsong bij NPO Radio 2.

Begin dit jaar won ze de Cultuurprijs van Emmen. RTV Drenthe maakte onlangs een leuke reportage over haar. Kijk ook op www.hannahmae.nl

Aanmelden

De avond is voor ondernemers (en eventuele partners) uit Sleen, Diphoorn, Noord-Sleen en Erm. Ook als je in de dorpen woont en elders een bedrijf hebt ben je welkom. Locatie: Theater De Deel in Sleen. Aanvang: 20:00 uur.

De kosten zijn 10 euro per persoon. Een koffie of thee, drie consumpties en krokettenproeverij inbegrepen. Ben je er bij? Mail naar info@netwerkcafesleen.nl.