B&B Galerie23: heel veel Pieterpadwandelaars

B&B Galerie23 bevindt zich aan de brink in Noord-Sleen, schuin tegenover restaurant Wielens. In 2017 is er gestart met de galerie waarna een jaar later de B&B is geopend. B&B Galerie23 biedt de unieke mogelijkheid te overnachten in twee geheel vernieuwde woon-/slaapkamers met elk een aangrenzende badkamer waarin de authentieke kenmerken van de boerderij bewaard zijn gebleven. Mede door de hoeveelheid natuurlijk licht in combinatie met de eiken gebinten hebben de kamers veel sfeer. Op de geheel verbouwde deelruimte met eigen entree kan gebruik worden gemaakt van alle voorzieningen van de compleet ingerichte keuken. Sinds vorig jaar kan er ook yoga gevolgd worden.

Covid-19

Hoewel tijdens de eerste lockdown er geen boekingen waren, volgden-  toen de maatregelen iets versoepeld werden – de boekingen elkaar razendsnel achter elkaar op. Veel gasten die anders in het buitenland zouden vertoeven, zochten ontspanning in Drenthe door het Pieterpad te lopen. Met een maaltijd afgehaald bij restaurant Wielens, op de loungebedden bijkomend van het wandelpad, tropische temperaturen en volop genietend van een oase van rust deed het Drentse landschap voor velen niet onder voor de Costa del Sol.

Niet alleen eenmalige gasten

Menigeen kwam tot de ontdekking dat het wandelen van het Pieterpad veel leuker is dan in eerste instantie werd gedacht. Wandelaars die vrienden aanraden om het pad te gaan lopen en dan bij ons te overnachten, familieleden die elkaar aanstaken met het wandelvirus of lekker op de fiets door Drenthe; vele gasten hebben we onderdak mogen bieden. Iedere keer is het weer een verrassing wie er nu weer komt en menigeen gaat de deur uit met de woorden: tot ziens! Inmiddels hebben we al heel wat gasten voor een tweede of derde keer mogen begroeten en voelt het dan in onze B&B zoals iemand schreef als ‘thuis komen’.

www.galerie23noordsleen.nl