Sleense Joffers Bed & Breakfast: nieuwe vaste gasten

In het buitengebied van Sleen, midden tussen de akkers en de weilanden, staat onze idyllische brugwachterswoning uit begin 1900. Een paradijsje in het Drentse landschap, heerlijk rustig gelegen. Aan de achterkant, met eigen entree, ligt het sfeervolle en comfortabele gastenverblijf geschikt voor 2 personen en van alle gemakken voorzien.

Volop privacy want er zijn geen andere gasten. Schitterende ruime tuin met vrij uitzicht om heerlijk te relaxen.

In het nabijgelegen stookhuis wordt het ontbijt geserveerd en bij boeking van een verwenarrangement (= 3 overnachtingen) ook een 3-gangen verrassingsmenu.

Effect van corona voor de Sleense Joffers

Het feit dat de B&B zo veel privacy biedt en geschikt is voor 2 gasten geeft volop mogelijkheden in de coronatijd. Bij de echte lockdown zijn ook wij gesloten geweest, maar zodra het weer kon hebben we de deuren geopend. Zowel in 2020 als dit jaar (vanaf eind maart weer open) loopt het storm en zitten we continu vol. De telefoon staat roodgloeiend omdat iedereen er even tussenuit wil. Helaas, we moeten nu steeds nee verkopen.

Tussen de boekingen in houden we wel een dag ertussen, dit omdat ons dit extra tijd geeft om goed schoon te maken en te luchten. De gasten waarderen de  ruimte, privacy en het coronaproof zijn zeer. We krijgen er alleen maar meer vaste gasten bij….

www.sleensejoffers.nl