10-jarig jubileum voor Zwanenburg Makelaardij

Zwanenburg Makelaardij uit Sleen bestaat deze maand 10 jaar. In het najaar van 2012 werd het makelaarskantoor geopend. Op het dieptepunt van de crisis op de woningmarkt. Dat was geen makkelijke start. In tien jaar tijd is Zwanenburg uitgegroeid tot een bloeiend kantoor. Met drie man sterk, op een prachtige plek in het centrum van Sleen.

Zo trots als een zwaan!

“We zijn zo trots als een pauw. Of nog beter zo trots als een zwaan”, lacht Karin Zwanenburg. Zij runt het kantoor samen met haar partner Jan Zwanenburg en Anja Woldring. “Toen we begonnen was het helemaal geen gunstige tijd voor de makelaardij. Het was crisis en iedereen wenste mij veel succes. Maar in tien jaar tijd hebben we een prachtig kantoor neergezet en veel mensen geholpen met het kopen of verkopen van hun woning.”

Extra aandacht voor de klanten

“Er zijn veel goede makelaars die allemaal hun eigen sterke punten hebben”, vertelt Karin Zwanenburg. “Wij willen vooral onderscheidend zijn in onze klantgerichtheid. Hoe? Door net dat stapje extra te doen voor de klant. Door zoveel mogelijk bereikbaar te zijn. Door appjes snel te beantwoorden en altijd de telefoon op te nemen. Ook ’s avonds of in het weekend. Een woning kopen of verkopen is een grote stap.”

“Eigenlijk doen we ons werk zoals de zwaan in onze naam en in ons logo”, zegt Jan Zwanenburg. Een zwaan is trouw en oprecht, maar ook krachtig en beschermend als het nodig is. Zo gaan wij ook met onze klanten om. Je krijgt alle aandacht en we houden je zoveel mogelijk uit de wind. Verder is een zwaan een rustige vogel die niet bekend staat om zijn gekwetter, gekakel en gesnater. En ook dat past heel goed bij ons”.

Jubileumactie

Ter ere van het 10-jarig jubileum heeft Zwanenburg Makelaardij een leuke actie bedacht. De eerste vijf mensen die hun woning bij het kantoor in de verkoop zetten, krijgen een ballonvaart cadeau. Een prachtige manier onze regio vanuit vogelvlucht te bekijken.

Meer informatie

Karin Zwanenburg / Jan Zwanenburg
0591- 304050
info@zwanenburgmakelaardij.nl
www.zwanenburgmakelaardij.nl