BBZ-regeling voor ondernemers met financiële problemen

Geen (geld)zorgen, maar weer doen wat je het liefste doet dankzij het BBZ.

Hallo zelfstandig ondernemer, heb jij (tijdelijk) weinig inkomen? Wist je dat je dan gebruik kunt maken van het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (BBZ). Dit is een financiële regeling, speciaal voor startende ondernemers of gevestigde ondernemers die tijdelijk financiële problemen hebben.  

Weer doen wat je het liefst doet

Wanneer je ondernemer bent, wil je je richten op het wat je het liefst doet. Maar we begrijpen ook dat jij momenteel misschien meer bezig bent met zorgen om je geld en inkomen. Door bijvoorbeeld de hoge energielasten of de inflatie. Juist daarom is het een goed moment om te kijken naar mogelijkheden die er zijn om je op financieel gebied te steunen. Eén van die hulpregelingen is het BBZ.

Om in aanmerking te komen voor een periodieke uitkering of bedrijfskapitaal vanuit het BBZ, moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Iedereens situatie is anders en daarom blijft het maatwerk. De adviseurs van Menso Ondernemen vertellen je hier graag meer over.

Advies van de experts

Heb je vragen over het BBZ of financieel advies nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met de adviseurs van Menso via menso-ondernemen@menso-emmen.nl of telefoonnummer 0800-1801. Of ga voor meer informatie naar de site van Menso.