Ondernemersschool voor starters

Ken je iemand die een eigen bedrijf wil beginnen? Tip die persoon dan voor de opleiding Ondernemersschool.

Opleidingsprogramma start januari

Eigen bedrijf beginnen? Naar de ondernemersschool! Met ingang van 11 januari aanstaande start gemeente Coevorden met het opleidingsprogramma ‘De ondernemersschool’

Dit doen we in samenwerking met het Startershuis Hardenberg en Qredits. Qredits is een onafhankelijk en private kredietverstrekker. Het gaat om een beproefd concept, een inspirerend programma voor ondernemers in spe en jonge bedrijven. Als gemeente helpen we graag jong talent, startende bedrijven en nieuwvestigers.
 Willen jullie ons helpen door deze e-mail te verspeiden?Middels het verspreiden van deze mail onder jullie leden help je ons om jonge talenten te bereiken. We willen graag zoveel mogelijk jonge starters van deze mogelijkheid gebruik laten maken. Alvast bedankt!

Wat is de Ondernemersschool?

Wil jij een eigen bedrijf beginnen? Heb je hier al ideeën over, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Geef je dan op voor de Ondernemersschool Hardenberg – Coevorden.
Tijdens de lessen van de Ondernemersschool leer je in tien avonden, stap voor stap wat ondernemerschap inhoudt. Je schrijft je eigen ondernemingsplan. Je ontdekt je kwaliteiten als ondernemer en je start je eigen bedrijf. Of je maakt de verdere stap binnen jouw bedrijf.

  • We nemen je mee in de echte ondernemerswereld
  • Je wordt begeleid door ervaren ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven
  • Elk hoofdstuk van je ondernemingsplan wordt besproken: de onderneming, doelgroep, marktanalyse, concurrentie, marketing en het financiële gedeelte
  • Leuk, nuttig en makkelijk!
  • Je leert niet alleen van de begeleiders, maar ook van andere startende ondernemers.

Waar en wanneer

De lessen zijn bij het Alfa College.

Adresgegevens
Alfa College Hardenberg
Parkweg 1A1
7772 XP Hardenberg

De Ondernemersschool bestaat uit tien maandagen van 19.00 tot 22.00 uur. De 1e avond start op maandag 11 januari 2021.

Kosten

De kosten voor de Ondernemersschool zijn € 275 excl. BTW.

Meld je nu aan!

Ben je benieuwd of er een ondernemer in je schuilt? Of weet je dat al en wil je jezelf daarin verder ontwikkelen? Dan is de Ondernemersschool echt iets voor jou. Wij stomen je klaar om de eerste of volgende stap naar ondernemerschap te zetten.

Ga naar qredits.nl/academy/ondernemersschool en meld je aan. Voor meer informatie bel je rechtstreeks met Ina Dobben van de Gemeente Coevorden: 06-22 55 40 96.