Startende ondernemer: Floral Stories

Een jonge ondernemer met een kersvers bedrijf: Floral Stories. Jody de Groot is het bedrijf onlangs gestart en legt uit wat ze doet.

Wat maak ik precies?

Floral Stories staat voor een innovatieve en moderne manier van bloembehoud, met als reden om de herinnering achter het speciale moment voor eeuwig levend te houden. De bloemen worden op een duurzame en professionele wijze gedroogd en verwerkt in epoxy. Ik richt mij vooral op het prepareren van rouwbloemen en trouwboeketten. Om beeld te krijgen van mijn product en werkwijze nodig ik je uit om een kijkje te nemen op mijn website: www.floralstories.nl of op Instagram: @floralstories.nl.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Mijn atelier is gevestigd in Sleen. Als er interesse is om een blijvende herinnering van de bloemen te maken kunnen de rouwbloemen worden langs gebracht in het atelier of worden verzonden per post. In het atelier heb ik alle items zodat de klant in alle rust kan bekijken wat zij het mooiste vindt. Dit varieert van vierkanten blokken, piramides, tot sieraden. Ook is het mogelijk om as te verwerken in de items.

Voorbeelden