A Lifetime Fit Coaching stelt zich voor

A Lifetime Fit Coaching is 3 jaar geleden ontstaan. Ik was op dat moment tijdelijk “uitgeschakeld” door rugproblemen en wilde mij focussen op fysiek weer zo fit mogelijk worden. Maar dat niet alleen, ik wilde ook graag mijn kennis inzetten om mensen te helpen met fit worden. Geen tijdelijke oplossing bieden, maar focussen op een Fit For Life Leefstijl.

Geen grote stap

Met een achtergrond van sporten, voeding, in bezit van een diploma gewichtsconsulent, opleiding in sportvoeding, sport en voeding en aanvullende voedingscursussen en een Crossfit level 1 coach certificaat, al jaren training gevend en af en toe mensen helpend naar een gezond gewicht was het starten met A Lifetime Fit Coaching geen grote stap. 

Gezond gewicht

Bij A Lifetime Fit Coaching ligt de focus op een Fit For Life Leefstijl en het bereiken en behouden van een gezond gewicht. En dat doen de deelnemers zelf. We werken niet met een voorgeschreven dieet of voedingsplan want iedereen is uniek. Wat voor de een werkt, werkt voor de ander niet. Iedereen heeft een andere energiebehoefte waarin ik adviseer en aanpassingen in maak tijdens de coaching. Gewoon mee eten met je partner en gezin is belangrijk en dat doe je dus ook als je bij A Lifetime Fit Coaching een traject volgt. Je leert slimme eetkeuzes maken waardoor je kunt blijven genieten van je favoriete snacks. Maar niet alleen voeding is van belang om A Lifetime Fit te worden en te blijven. Ook de kwaliteit en kwantiteit van slapen, stressreductie, advies over bewegen en sporten maken onderdeel uit van A Lifetime Fit Coaching.

Wil je meer weten over A Lifetime Fit Coaching? Bezoek dan op Instagram Alifetimefitcoaching of stuur mij een bericht!

Groetjes,

Marjolein

A Lifetime Fit Coaching