Glas en Montage Sleen & De GlasBaron

Sleen heeft een glasbedrijf: de GlasBaron. Sven Baron werkt samen met z’n vader Ron Baron van Glas & Montage. Ron heeft jarenlang een schildersbedrijf gerund in Oosterhesselen. Nu richt hij zich met zijn zoon vooral op het ‘glaswerk’.

Vakwerk

Ron: ‘Het is een specialistisch gebeuren, als je iets doet met glas, moet het meteen goed. Van een balk of plank kun je stukje af schaven of schuren, glas moet meteen goed op maat zijn. Dit vraagt exacte berekeningen en ook het plaatsen moet echt vakkundig gebeuren.

Ron Baron bij zijn bedrijfsauto. Zijn bedrijf is gevestigd aan de Entingestraat, geen opslag of winkel. Alles wordt op locatie gedaan. Ron is zzp’er maar werkt nauw samen met zoon Sven.

Mogelijkheden met glas

Een prachtige bedrijfsnaam en het staat al op zijn bus. De vele mogelijkheden met glas zijn talloos, zo bleek uit wat ze laten zien.

Steeds meer mensen kiezen ook voor een glazen deur om je huis ruimtelijker te laten lijken. Zelfs een glazen vloer of trap behoort tot de mogelijkheden. Pas als je in aanraking komt met dit soort mensen besef je hoeveel er kan met glas.

Bekijk hier de Facebookpagina

Contact met Sven Baron

Telefoon 06-82144529
Mail deglasbaron@gmail.com


Tekst overgenomen van SleenWeb / ©2023 – Hille Douma