Bedrijfspresentaties bij Netwerkcafé

Afgelopen dinsdagavond was het derde Netwerkcafé voor kleine ondernemers in Sleen en de omliggende dorpen Erm, Noord-Sleen en Diphoorn. Er waren drie bedrijfspresentaties en een aantal deelnemers zorgde voor een muzikale afsluiting.

Het was een volle zaal bij Theater de Deel want het Netwerkcafé Sleen wordt steeds drukker bezocht. Tien deelnemers bezochten het Netwerkcafé voor de eerste keer. Het uitwisselen van kennis en ervaringen en het ontdekken welke bedrijfjes er in Sleen gevestigd zijn, blijken een belangrijke drijfveer om aan de bijeenkomst deel te nemen … en het is bovendien gezellig!  

Netwerkcafé RE/MAX, Muziekschool Sleen en GdH Multitasking september 2015-2

De bedrijfspresentaties waren van RE/MAX Makelaar Karin Zwanenburg, Hans Grondel over Muziekschool Sleen en Gerard de Haan over de muzikale tak van GdH Multitasking. Er waren geanimeerde gesprekken bij het speeddaten (één op één gesprekken om nader kennis te maken) en daarna bij de borrel. Tijdens deze borrel speelden Jeroen Wester, Hans Grondel en Gerard de Haan, ondernemers met muziek als werk of hobby, een aantal nummers.

Netwerkcafé RE/MAX, Muziekschool Sleen en GdH Multitasking september 2015-3

Het was een succesvolle avond. In november volgt een nieuw Netwerkcafé. De datum volgt!

Foto’s: Guido Hansman, Hansman Foto-en Beeldwerk