Campergesprekken tijdens Netwerkcafé

Het Netwerkcafé Sleen was dinsdag te gast bij ROADVIP. De grote loods op de Meulenakker is sfeervol ingericht en staat vol buscampers. Wie er nog niet eerder geweest was, keek z’n ogen uit. De buscampers werden gebruikt in het programma; groepjes van drie personen spraken met elkaar, steeds in een andere camper. Waar gaat jouw reis naar toe als je met deze camper op stap zou gaan? Over vakanties praten, voor iedereen een mooi onderwerp.

Wim Brandsema en Siebren van der Weide vertelden de groep waarom en hoe ze met ROADVIP gestart zijn. Hoe het lukt om in een markt met behoorlijke concurrentie een klantenkring op te bouwen. Ze zijn een jaar op weg en merken dat hun strategie en aanpak werkt. 

Netwerkcafé campergesprekken april 2018-2

Persoonlijke aandacht, sfeer en samenwerken zijn belangrijke pijlers van het succes. Samenwerken met andere camperbedrijven, met de Nederlandse camperclub en met organisaties in de buurt. Daarbij past gastheerschap voor het Netwerkcafé uitstekend. En goed gastheerschap was het; statafels, drankjes, muziek en een presentje voor iedereen. Het was een gezellige en geslaagde netwerkavond!  

Netwerkcafé campergesprekken april 2018-3

De volgende activiteit van het Netwerkcafé is een zomerborrel en staat gepland op vrijdag 13 juli om 17.00 uur. 

Nieuwsgierig naar de buscampers? www.roadvip.nl

Tekst: Géke Mennink | Foto’s: Guido Hansman