Code kraken op nieuwjaarsborrel

Volle bak bij de nieuwjaarsborrel van het Netwerkcafé Sleen. Ruim veertig ondernemers kwamen vrijdagavond naar de Linde. Onder het genot van drank, hapjes en muziek werd er volop bijgekletst. Sneak Out Sleen vertelde over de Escape Room: hoe ze zijn gestart en hoe het loopt. En ja… omdat het strikt geheim is wat er in die ontsnapkamer gebeurt konden de vier initiatiefnemers daar niet veel over vertellen.

Om een idee te krijgen wat je in een Escape Room moet doen, was er een spel bedacht. Teams van 3 personen kregen vier enveloppen met een puzzel en elke puzzel leidde tot een cijfer. Dat cijfer vormde een getal voor het codeslot van een kistje met daarin een kado. De teams gingen de strijd aan om als eerste de code te kraken. Wat een actie! Goed nieuws: na veel foutpogingen lukte het uiteindelijk één van de teams om de code te kraken. Het enthousiasme was zo groot dat er plannen zijn voor een Netwerkcafé-escape-competitie. Dank aan Manda, Kees, Eddie en Evelien voor dit inkijkje in de wereld van het escapen.

Netwerkcafé code kraken januari 2019

Er was actie, maar ook volop ruimte om te luisteren naar live muziek van Suara: Jeroen Wester (toetsen en gitaar) en Marian Burema (zang) en om te praten.

Netwerkcafé code kraken januari 2019-3

Voor een aantal mensen werd het een hele lange avond….

Netwerkcafé code kraken januari 2019-4

Verslag: Géke Mennink
Foto’s: Guido Hansman