De e-mailnieuwsbrief

Het netwerkcafé van 14 september 2016 stond in het teken van de e-mailnieuwsbrief. Heeft een e-mailnieuwsbrief toegevoegde waarde of kan je alle communicatie doen via website en sociale media?

Pitchtraining Anna Heijker

Tijdens de introductieronde werd duidelijk dat een aantal mensen een Pitchtraining hebben gevolgd. Een groep netwerkers heeft in een training van Anna Heijker veel geleerd over het pitchen van het eigen bedrijf/zichzelf.

De e-mailnieuwsbrief, wanneer en hoe?

Géke Mennink van Wieswies vertelde de deelnemers dat een e-mailnieuwsbrief wel degelijk nuttig kan zijn. Een e-mailnieuwsbrief stuur je namelijk gericht aan een bepaalde groep en dat kan soms nuttig zijn. Deelnemers van het netwerkcafé die zelf ook nieuwsbrieven versturen bevestigden dat. Zij hadden voor deze presentatie meegewerkt aan een vooronderzoekje, zodat de ervaringen van deelnemers gedeeld konden worden.

Kahoot!

De kennis van de aanwezigen over de e-mailnieuwsbrief werd getest via een online quiz, via Kahoot! Een mooie manier om weetjes te verzamelen over klikgedrag, openingspercentages en het beste moment van versturen van een nieuwsbrief.

Afsluitend werden de ervaringen met nieuwsbrieven en social media gedeeld en was er natuurlijk ruimte om na te praten met een drankje. Het is tenslotte een Netwerkcafé!