Fotografie en LEAN bij het Netwerkcafé

Werk slimmer, niet harder. Minder kosten maken én een beter product leveren? Meer geld verdienen in minder tijd? Zo maar een paar motto’s van LEAN. Wim Brandsema en Sandra de Vegt legden uit wat LEAN is en wat je er mee kunt in je bedrijf.

LEAN is begonnen in de autofabriek van Toyota, maar is op veel terreinen toepasbaar. Dat is precies wat Wim en Sandra doen: in hele diverse branches passen zij de LEAN-methodiek toe en realiseren forse besparingen. Meer weten? Kijk op www.leanblack.nl

Deel twee van de avond werd verzorgd door Guido Hansman van Hansman Foto en Beeldwerk. Wat is een goede bedrijfsfoto? Waar moet je aan denken bij het maken van foto’s van een product of portret?  En… zoals van een fotograaf te verwachten is; er kwam veel beeldmateriaal voorbij. Een aantal deelnemers had vooraf foto’s ingestuurd, Guido voorzag ze van commentaar en gaf bruikbare tips. Meer over de fotografie en workshops is te vinden op http://www.hansman-foto-en-beeldwerk.nl.

Netwerkcafé fotografie en LEAN november 2016

Zo’n 25 ondernemers waren aanwezig bij het Netwerkcafé, een aantal is dit jaar gestart met een bedrijf. Kersverse ondernemers dus. Het was weer een leerzame en informatieve avond, met twee heel verschillende onderwerpen. Genoeg stof om over te praten tijdens de borrel, waar Peter Ludwig een vrolijke pianonoot speelde.

Netwerkcafé fotografie en LEAN november 2016-2

Volgende activiteit van het Netwerkcafé: nieuwjaarsborrel op vrijdag 13 januari om 20.30 uur bij Café De Linde.