Informatieve netwerkbijeenkomst in Sleen

Het Netwerkcafé Sleen had dinsdagavond als thema: ’de arbeidsongeschiktheidsverzekering’. Geen sprankelend onderwerp, maar het werd toch een leuke avond bij Happerei de Linde. Voor het thema was René Gepken van Gepken Verzekeringen uit Emmen uitgenodigd.

Hij informeerde de aanwezigen over de arbeidsongeschiktheidsverzekering: waarom? Wanneer wel en wanneer niet? Wat is er verzekerd? Een verhelderend verhaal en voor een aantal aanwezigen aanleiding om nog eens na te denken over hun eigen situatie. 

Netwerkcafé Gepken en Roelands maart 2016-2

Carin Roelands van Roelands en de Jooden zette de deelnemers aan het werk. In groepjes werd gesproken over het onderwerp ’wat is professioneel’. Geen discussie, maar open gesprekken, dat is het uitgangspunt van ’de dialoog’. Het leverde leuke en levendige gesprekken op!

Netwerkcafé Gepken en Roelands maart 2016-3

Ina Dobben, bedrijfsadviseur van de gemeente Coevorden, nodigde alle deelnemers uit voor de bedrijvencontactdagen op 5 en 6 april in Assen. Slener ondernemers zijn daar goed vertegenwoordigd. Lean Black, theater de Deel en Laurens Weigand zijn er te vinden. 

Netwerkcafé Gepken en Roelands maart 2016-4

Laurens Weigand vertelde over het slagen voor zijn proeve van bekwaamheid, waarmee hij de jongste gecertificeerde goochelaar van Nederland is. En tot groot enthousiasme van het publiek trakteerde hij de deelnemers nog op een paar nieuwe trucs. Kortom; een geslaagde avond.

Verslag: Géke Mennink
Foto’s Guido Hansman