Jubileumfeest

Het Netwerkcafé Sleen heeft haar 7,5 jarig bestaan groots gevierd. Vrijdag 4 november waren 75 gasten bij de Deel voor een avond gezelligheid. Er was livemuziek van By Accident, er waren hunebedjes van krokettenkoning Rien Prinsen en er was een pubquiz met vragen over Sleen, muziek en natuurlijk over ondernemend Sleen.

Hunebedden

Bij Krokettenkunst the Factory in Emmermeer worden onder leiding van Robby Prinsen maximaal 5.000 kroketten per week geproduceerd, 1000 kroketten, bitterballen en hunebedjes (een tussenvorm tussen bitterbal en kroket) per dag dus. Deze avond kregen we hunebedjes met smaken als montekaas, pikante kip, geitenkaas en bospaddestoelen voorgeschoteld. Bijzondere smaken!

Muziek en pubquiz

Het akoestische trio By Accident heeft een breed repertoire: romantische ballads, snoeiharde rock, popmuziek en country. En dat met maar één gitaar. Die gitaar werd ook gebruikt bij de pubquiz. De gasten moesten in de muziekronde artiest en titel raden van de intro’s die gitarist Danny speelde. Dat bleek nog behoorlijk lastig. Een deel van de andere vragen bleek ook lastig: hoeveel plaatsnaamborden Sleen staan er totaal bij de toegangswegen? Dat antwoord had niemand goed – het zijn er 12. De fotoronde met vijf foto’s van locaties in Sleen was voor velen juist een makkie.

En door

Een geslaagde avond met een goede opkomst: het Netwerkcafé Sleen voorziet in een behoefte. 34 bijeenkomsten zijn er tot nu toe geweest. Gerard, Astrid en Géke, samen het bestuur van de stichting Netwerkcafé Sleen, blijven ook de komende periode activiteiten voor de ondernemers organiseren.

De volgende activiteit is een Nieuwjaarsborrel.