Netwerkcafé op bedrijfsbezoek

De deelnemers van het netwerkcafé waren donderdagavond op bezoek bij de Mooie Mijt en Galerie Tien aan de Groningerweg in Sleen. Een groep van dertig ondernemers liet zich informeren over de plannen op de Groningerweg en kreeg een rondleiding van Agnes Hoekman, eigenaar en Jan Siebring, bouwer.

Enthousiasme

“Wat een perfecte plek!” “Wat is het mooi geworden!” “Wat leuk, die combinatie!” “Een aanwinst voor het dorp.” Zo maar een paar van de uitspraken van de aanwezigen. De herbouw van de boerderij (restaurant en galerie) en de hooimijt (hotel) maakten indruk. Over een paar weken kan er van woensdag tot en met zondag gegeten en geslapen worden en gaat de galerie open. 

Netwerkcafé Mooie Mijt juni 2017

Inrichting

De bouw is in maart 2016 gestart en nu in een afrondende fase. De ruimtes zijn nog niet ingericht, maar het is goed zichtbaar hoe het gaat worden. Er staat een fantastische basis. Dat belooft veel goeds als de ruimtes straks ingericht zijn. Over een paar weken is Sleen een exclusieve locatie rijker.

Netwerkcafé Mooie Mijt juni 2017-2

Voorproefje

De keuze voor de huiswijnen van het restaurant is al gemaakt. Onder het genot van die huiswijn (en andere drankjes) werd er nog lang nagepraat door de aanwezige ondernemers. Het ‘voorproefje’ werd erg gewaardeerd. 

Netwerkcafé Mooie Mijt juni 2017-3

Erwin en Agnes kregen een passend cadeau. Iedereen wenst ze veel succes met dit prachtige initiatief.