Netwerkcafé op pad

Dinsdag 28 maart gingen de deelnemers van het Netwerkcafé Sleen op bedrijfsbezoek. De avond begon bij Voor Financieel Advies en ging door naar ’t Hunebed.

Voor Financieel Advies

Renzo Boerma en Annet Spang hebben het bedrijf sinds begin dit jaar gevestigd in het pand dat voorheen van de Rabobank was. Na een flinke opknapbeurt en inrichtingsklus is het nu een hele eigen ruimte geworden, met meerdere spreekkamers. Renzo, Annet en medewerker Henk Bouwmeester hebben zo alle ruimte om de klanten persoonlijk en privé te woord te staan. Er is ook ruimte voor informeel overleg: in de ruimte staat een prachtige grote stamtafel. Ook hier blijkt weer de kracht van samenwerken, veel van de inrichting is gemaakt en geleverd door de Koning Interieur. Renzo vertelde over het ontstaan van het bedrijf in 2017, eerst, alleen en nu dus met drie personen. Financiële planning en hypotheken, maar inmiddels een veel breder pakket, ook met verzekeringen. Mooi om te horen hoe het bedrijf zich ontwikkelt. En dat het pand een bankpand was, dat zie je van binnen niet meer. Het enige dat eraan herinnert, verstopt achter een mooie fotowand: een ruimte voor de ‘geldmaat’.

Groepsaccommodatie ’t Hunebed

Van de Goornhoek ging de groep van een kleine 40 ondernemers richting de Brink. Daar waren Richard en Selva Rolink gastheer en gastvrouw. Een groot deel van de bezoekers was er nog nooit binnen geweest, een ander deel kende het vooral van het vroegere hotel-restaurant Zwols. Richard vertelde dat hij als geboren en getogen Ericaan nooit gedacht had te verhuizen, maar het is toch Sleen geworden. De groepsaccommodatie die ze overgenomen hebben van de familie Jager zijn 3 accommodaties die los of geschakeld gehuurd kunnen worden. In totaal zijn er maar liefst 82 slaapplaatsen. Met de bezetting gaat het heel goed, ’t Hunebed is populair.

Op deze doordeweekse dinsdag waren er geen huurders, dus kon iedereen de ruimtes bekijken en bezoeken. Leuk om een inkijkje te krijgen in dit bedrijf. Ook erg leuk om daarna te hangen aan de bar en stamtafel van ’t Hunebed, want de ruimte van ‘het oude Zwols’ is nog steeds intact.

Dank aan beide bedrijven voor de ontvangst!