Netwerkcafé Sleen is een feit!

Afgelopen woensdagavond 1 april was het dan zover … de start van het Netwerkcafé in Sleen voor de kleine zelfstandige ondernemers afkomstig uit Sleen en de omliggende dorpen Erm, Noord-Sleen en Diphoorn.

De bijeenkomst werd gehouden in het MFC de Brink en ruim 25 zelfstandige ondernemers met zeer uiteenlopende bedrijfsactiviteiten waren op deze avond aanwezig. De initiatiefnemers, Géke Mennink en Astrid Wemmenhove, hadden voor deze avond een programma samengesteld waarbij de deelnemers elkaar op een informele manier beter zouden leren kennen.

Netwerkcafé netwerken april 2015-2
Astrid Wemmenhove aan het woord

Na een inleiding door Géke en een korte kennismakingsronde nam de wethouder van de gemeente Coevorden, Jan Zwiers, het woord om zijn ervaringen over het netwerken met ondernemers te delen.

Netwerkcafé netwerken april 2015-3
Wethouder Jan Zwiers spreekt de aanwezigen toe

Vervolgens stond er speeddaten voor alle deelnemers op het programma. Iedere deelnemer kon in drie rondes van maximaal 4 minuten met een andere collega-ondernemer in gesprek om kort en bondig te vertellen over zijn/haar bedrijfsactiviteiten. Na deze leuke en inspirerende sessie blikte Géke nog even kort terug op de avond. Vervolgens werden de gesprekken tussen de ondernemers voortgezet aan de bar van het MFC onder het genot van een drankje.

De initiatiefnemers en deelnemers, Géke en Astrid, kijken terug op een zeer geslaagde avond die zeker een vervolg krijgt. Er zijn genoeg ideeën geopperd om een volgend Netwerkcafé te organiseren. Meer informatie over een volgende bijeenkomst volgt nog.

Netwerkcafé netwerken april 2015-4

Ook een bijeenkomst van het Netwerkcafé bijwonen? Meld je nu vast aan via netwerkcafesleen@gmail.com of neem contact op met: Astrid Wemmenhove, www.reisbureauathome.nl/astrid-wemmenhove, tel: 06 46161486 Géke Mennink, www.wieswies.nl, tel: 06 20985985.