Twee bedrijfsbezoeken in Sleen

Wethouder Steven Stegen is met leden van het team economie van de gemeente op toer langs verschillende bedrijven. Hij bracht in september twee bedrijfsbezoeken in Sleen.

Bee-Dressed

Bij Bee-Dressed spraken ze met Linda Dijkstra over circulair ondernemen, de invloed die Corona op haar bedrijf heeft en de toekomstplannen van de gemeente rondom ‘ambachten’ in de binnenstad van Coevorden. 

Bee-Dressed maakt duurzame kleding op bestelling, zodat de wensen van de klant precies in vervulling gaan en er geen materiaal verloren gaat. 

De Koning Interieur

Bij De Koning Interieur ging ze in gesprek met Erik de Koning over de razendsnelle, internationale groei die zijn bedrijf heeft doorgemaakt en de manier waarop De Koning in tijden van Corona met veel flexibiliteit de stijgende lijn vasthoudt; onder andere door nieuwe markten aan te boren. Ook kwamen de plannen voor uitbreiding ter sprake. 

In gesprek met de wethouder?

Heb jij een bedrijf in de gemeente Coevorden en wil je net als deze ondernemers met de wethouder in gesprek? Stuur een mailtje aan bedrijven@coevorden.nl, dan wordt het geregeld!