Wat een enthousiasme

De opkomst was groter dan ooit bij het Netwerkcafé Sleen. De ondernemers waren op woensdag 13 april te gast bij De Koning Woon en Interieur.

Presentaties

Een bedrijfsbezoek dus, met presentaties van kunstenares Paulien Kingma en Mafalda en Clemens Damen van Nostrano. Hun producten zijn te zien bij De Koning volgens de shop-in-shopformule. Erik en Sam vertelden over de beide bedrijven: De Koning Interieur en De Koning Woon en Interieur. Zijn doen interieurmaatwerk voor particulieren en zakelijk, hotelrenovaties (internationaal) en sinds kort dus de boomstamtafels. Die maatwerkproducten leveren ze na de overname van een deel van de Kebof in Gees.

Drukte en samenwerking

Ruimte genoeg in de grote toonzaal met grote prachtige boomstamtafels in allerlei variaties. En dat er ruimte was maar goed ook. Er was veel belangstelling, het leek wel een echt café, met koffie, thee, drankjes en hapjes door Hans Grondel van De Linde Sleen verzorgd. Iets lekkers voor bij de koffie kregen de ondernemers van Bakkerij Herman Schepers en de Mini Bakery. Het proeven van de Nostranoproducten ging bij de borrel gewoon door.

Kennismaken met de burgemeester

Eén van de gasten was burgemeester Renze Bergsma, kersverse inwoner van Sleen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met veel verschillende ondernemers. Het gezelschap was zeer divers. Zo was ook de jongste onderneemster van Sleen, Eline Fokker (15 jaar) van de ijsfiets Zin In, aanwezig. Zij was een van de 16 deelnemers die voor het eerst aanwezig waren bij een netwerkbijeenkomst.

Volop enthousiasme en een zeer geslaagde avond! Fijn dat er na twee jaar weer iets georganiseerd kon worden. Volgende activiteit: zomerborrel op 8 juli bij Theater de Deel.